Dakdekker Raalte

Onze gespecialiseerde dakdekkers hebben veel ervaring in het repareren en vervangen van kunststof daken, pannendaken, platte daken en shingles. Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in de buurt van Raalte? DML Dakwerken werkt vaak in de gemeente Raalte. Omdat wij niet van half werk houden, geven wij u garantie op onze werkzaamheden.

Door onze jarenlange ervaring met dakreparatie kunnen wij ons zonder te overdrijven gerust dakspecialisten noemen. Voor een dakdekker zijn wij overigens ook goed betaalbaar. Wij werken altijd met een transparante offerte en een heldere factuur.

Wij controleren eerst uw dakbedekking en lood- of zinkwerk. Onze dakdekkers lopen het hele dak na om deze goed te controleren. We komen dan vaak de sterke en zwakke plekken van het dak tegen. Op basis daarvan kunnen wij u het beste advies geven. Meer dan 80 klanten in Raalte kozen al voor DML Dakwerken.

Wij werken met de beste materialen


Kwaliteit staat voorop

Dat kwaliteit bij ons voorop staat ziet u terug in de materialen die wij gebruiken. Zo werken onze dakdekkers in Raalte uitsluitend met Monier-dakpannen. Dit merk betonnen en keramische dakpannen staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Door het gebruik van Royal-producten leveren wij het complete daksysteem. Dit is het A-merk dakmateriaal en levert goede garantievoorwaarden.

Klantreferentie
“DML Dakwerken heeft ons dak opnieuw geïsoleerd, nadat we lekkage hadden. Er werd snel gehandeld door de dakdekker, zodat we weer comfortabel in ons huis in Raalte wonen!”

Familie Hofman
Raalte

Specialisten als dakdekker

Neem bij schade of lekkage direct contact met ons op. Wacht niet te lang met het inschakelen van professionals. Bij tijdige inspectie van uw dak voorkomt u lekkage en grotere schade. Op het gebied van dakbedekking verzorgen we de aanleg van bitumen-, leien- en pannendaken. Deze materialen kennen een lange levensduur en zijn zeer bestendig tegen alle weersomstandigheden. Welke soort dakbedekking het meest geschikt is voor uw dak, kunnen we het beste zien bij een inspectie door onze dakdekkers aan uw woning in Raalte. Daarna lichten we dit graag toe in een adviesgesprek.

Kosten dakdekker Raalte
Wij staan bekend om onze scherpe tarieven. Hierdoor zijn wij goedkoop in de markt. Afhankelijk van de werkzaamheden bepalen wij de kosten aan de hand van een overzichtelijke offerte. Als de offerte bevalt laat u dat aan ons weten en wij zorgen dat voor het afgesproken bedrag de klus wordt geklaard.

Meer dan een dakdekker

Denk goed na over wat u allemaal op uw nieuwe dak wilt laten plaatsen om het wooncomfort in woning te vergroten. Bijvoorbeeld dakramen, dakkapellen, isolatie of schoorstenen. Wilt u een lagere energierekening? Laat uw nieuwe dak dan direct isoleren. Wij zijn gespecialiseerd in alle klussen op het dak zodat ons bedrijf de totaaloplossing voor u kan oppakken.

Contact dakdekker Raalte

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Als dakdekker verzorgen we uw lood- en zinkwerk en dakbedekking in de omgeving van Raalte.
Vraag offerte aan
Spoed? Bel ons!